Eilinen oli henkisesti ja fyysisesti rankka päivä.

Tein päätöksen ja kävin juristin luona tekemässä avioerohakemuksen. Olen päätöksestä siinä mielessä ylpeä, että uskalsin tehdä sen vaikka meillä on "hyvä jakso" menossa. Olin kuitenkin tosi surullinen juristin luota tullessa, että päädyin taas työpaikan vessaan itkemään. Minulla meni hermo radiokanaviin, kun tuntui että joka kanavalla teemana oli ero. Radio novalla kerrottiin "näin teet exän mustasukkaiseksi". Voicella soi pelkästään erokappaleita, kuten anssi kelan uusin (se, missä kertosäkeessä lauletaan "oon jo päättänyt jättää sut") ym. Lopulta suljin koko radion ja aloin syömään suklaata. Onkin tosi järkevää säilöä suklaapatukoita työpöydän laatikkoon. Sieltä ne tulee syötyä takuuvarmasti.

Olin jo paremmalla tuulella, kun hain pojat tarhasta. Hoitotäti kertoi, että B on yskinyt koko päivän. Esitin yllättynyttä, vaikka olen itse jo pari päivää arponut voiko poikia viedä hoitoon. Olin epävarma uskallanko enää seuraavana aamuna viedä heitä, jos nyt jo tuli kommenttia. Sitä ei tarvinut enää illalla pohtia..
Mies tuli eteisessä vastaan,kun tultiin kotiin. Hänellä oli päivän aikana tullut flunssa ja oli juuri keittämässä itselleen vettä, että saisi lääkkeen otettua. Menin keittiöön purkaamaan kauppakassia ja pojat parveili siellä myös. B kiinnostui miehen teekupista ja mies ehti sanoa " ei saa koskea", kunnes B päätti kerran vielä kokeilla tuuriaan ja veti koko kupin sisällön päällensä. Mies ehti reagoimaan niin, että sai kädellään heti suurimmat vedet pois pojan kasvoilta. Kannoimme pojan suoraan vaatteet päällä suihkuun. Suihkun jälkeen, kun huutava poika oli rauhoittunut, näimme vammat. Korva aivan kirkuvan punainen, kaula ja rinta samoin ja kaulasta alkoi jo iho lähteä.Soitin päivystykseen ja pääsin samantien lähtemään lääkäriin (2 min ajomatka). Siellä poika laitettiin siteisiin ja tänääön olisi tarkoitus mennä vaihtamaan siteet.

Jos jotain hyvää tuli tilanteesta, niin mies oli sillä välin viettänyt laatuaikaa kahdestaan A:n kanssa ja mies kehui kuinka kiltisti A oli ollut, vaikka meillä oli takka päällä. (kyllä varmaan, kun ei tarvinut tapella huomiosta ja mies kerrankin oli vain hänen kanssaan).

Saatiin pojat nukkumaan ja kello oli jo puoli kahdeksan. En todellakaan jaksanut alkaa tekemään ruokaa, kun oli miljoona paikkaa mihin piti ilmoittaa asiasta (pomo, työkaveri,päiväkoti, vanhemmat jne. )
 

Yö meni onneksi ihan normaalisti. B nukkui jopa puoli kahdeksaan!

Tänään isälläni oli onneksi vapaapäivä, niin hän tuli auttamaan meitä. Pääsen B:n kanssa kahdestaan lääkäriin,apteekkiin ja kauppaan. Saan ehkä tehtyä ruokaakin illaksi.