Puhuttiin miehen kanssa erosta ja hän haluaa avioehdon. Eihän hänellä ole edes merkittävää omaisuutta 2. auton lisäksi. Ei minua se haittaa, että hän haluaa sen avioehdon, vaan se, että hän haluaa mielummin hoitaa eroprosessia eteenpäin, kuin keskittyä korjaamaan tätä parisuhdetta. Onko tämä ratkaisu miehelle siis helpotus? Onko hän miettinyt eroa, muttei ole uskaltanut ottaa asiaa puheeksi ja ns. ajanut minut tilanteeseen, että itse hain sitä? Miksi minusta tuntuu pahalta, vaikka minä olen tässä se eron hakija? Jos kumpikin on tässsä nyt niin kovasti eroamassa, niin miksi tilattiin tänään kk päästä vuosipäiväksi romanttinen hotellipaketti? Voiko tämä kaikki olla miehen puolelta esitystä,  että alan epäröimään koko eroa ja haluan häntä koipien välissä jatkaa avioliittoa?

Itku on vaihteeksi pinnassa, kun näitä yksin mietin.

Mennään positiivisempiin aiheisiin.. Pääsen maanantaina takaisin töihin! Tänään käytiin viimeistä kertaa lääkärissä vaihtamassa B:n siteet ja nyt jatkuu sitten kotihoito. Siteitä pidetään vielä niin kauan, että kaulan lähtenyt nahka on parantunut. Täytyy antaa tarhaankin hoito-ohjeet ja siteet mukaan. Pojat ovat niin kiltisti käyttäytyneet tämän viikon lääkärireissuilla, että vein heidät tänään palkinnoksi kauppaan, jossa he saivat ensimmäistä kertaa omat pikkukärryt. Onneksi kauppa oli aika tyhjä ja siitäkin reissusta selvittiin :)

Huomenna vien pojat anoppilaan muutamaksi tunniksi ja menen YKSIN kirpputorikierrokselle. Meinaan käydä ainakin 5 kirppistä läpi. Olen ihan innoissani omasta ajasta.